Onze klanten

Zeeuw Automotive

Zeeuw Automotive (sinds 1961) is een echt familie bedrijf waar persoonlijke aandacht en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Wij zijn officieel dealer van de Italiaanse merken Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo, Abarth en het zeer onderscheidende merk Jeep. Ook zijn wij erkend reparateur van de merken Chevrolet en Saab.

In onze showrooms staat altijd een ruim aanbod aan prachtige auto’s, zowel nieuw als gebruikt. Wij streven naar een divers aanbod in merken en prijsklasse, bij “Zeeuw” is altijd wat te vinden. Ook voor een aantrekkelijke financiering, lease of verzekering helpen wij u graag.

naar website

Protech monte-carlo westland

naar website

Al meer dan 30 jaar ontwikkeld ProTech precisie technologieën om uw voertuig te verbeteren en te beschermen. In zijn Spa for Cars, uitzonderlijke plaatsen die volledig zijn toegewijd aan de schoonheid van uw auto, adviseren onze experts u over diverse diensten van hoge kwaliteit om uw auto schoon te maken, de lak te corrigeren, te beschermen en te customizen.

The Collectables

The Collectables is het onafhankelijke Nederlandse platform van, voor en door autoliefhebbers. Een doorlopend aanbod van auto's die je niet nodig hebt, maar wél wilt hebben. Van een Peugeot 205 GTI tot een Ferrari F40.

Vraag en aanbod worden volledig transparant samengebracht door middel van een veiling, waardoor marktconforme prijzen ontstaan.

Onze missie: op transparante en betrouwbare wijze de aan- en verkoop van Collectables faciliteren. Met name voor eigenaren van Collectables moet dit de gekozen manier worden om eenvoudig, snel, gratis en zonder risico een auto te verkopen.

Meer Informatie

Habets Herenmode

Habets herenmode, een creatieve omgeving waarin kwaliteit en klassieke Dordtse uitstraling centraal staan. Uw herenmodezaak in Dordrecht waar Italiaanse en Nederlandse modemerken met een authentiek en smaakvol karakter worden aangeboden.

Meer Informatie

Autobedrijf Wim PRins

Autobedrijf Wim Prins is ontstaan vanuit de liefde voor Alfa Romeo. Wim maakte van zijn hobby zijn werk en werd ontdekt door Alfa Romeo die hem dealer maakte. Aansluitend volgden het Abarth dealerschap en de labels PrinsEsclusivo en PrinsClassics.

Meer Informatie

Brian's Custom Audio

Brian's Custom Audio maakt exclusieve op maat gemaakt audiosystemen in supercars, luxe huizen en jachten over de hele wereld.

Meer Informatie

Stern Exclusief

Stern Exclusief is gespecialiseerd in exclusieve auto's van Audi, Jaguar - Land Rover, Mercedes-AMG, Mercedes-Maybach en andere topsegment merken. Zoals; Bentley, Ferrari, Jaguar, Lamborghini, Land Rover, Range Rover, Maserati, Porsche. Staat de auto die je zoekt momenteel niet in ons aanbod? Schroom dan niet om contact op te nemen. Wij kunnen door jarenlange ervaring en een groot netwerk altijd je droomauto vinden. Ons enthousiaste team staat voor je klaar!

Meer Informatie

Stern Mercedes-Benz

Stern is de officiële Mercedes-Benz-dealer voor Noord-Holland en Midden-Nederland. Wij hebben vestigingen in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam West, Amsterdam Zuidoost, Hilversum, Nieuwegein, Nijkerk en Veenendaal. Je kunt bij ons terecht voor nieuwe Mercedes-Benz personenwagens, Mercedes-Benz bestelwagens en Mercedes-Benz trucks, occasions en voor onderhoud of schadeherstel.

Meer Informatie

Autobedrijf Hardeman

Autobedrijf Hardeman is een onafhankelijk autobedrijf dat trots de mooiste auto’s verkoopt. Wij streven er altijd naar om u aan de juiste auto te helpen.

Meer Informatie

Dunant Cars

Dunant Cars bied occasions aan tegen de allerscherpste prijzen. Bij ons bent u er dus altijd van verzekerd dat u een zeer nette prijs betaald. Dunant Cars beschikt over een overdekte showroom die aangesloten is bij RDW. Wij bieden optimale service, kwaliteit en klantvriendelijkheid.

Meer Informatie

Van der Made Autobeheer

Van der Made Autobeheer biedt een unieke samenstelling van services, gericht op hoogwaardige ondersteuning bij alle zaken omtrent automobiel(en).

Meer Informatie

Hollandse Auto Importmij. B.V.

Al meer dan 50 jaar bieden wij onderdak aan diverse mooie automerken. Nieuwe en bijna nieuwe A-merken, aangekocht of geïmporteerd. Wij maken hiervoor graag gebruik van onze exclusieve contacten uit de hele wereld!

Meer Informatie

Lexus Rotterdam

Bij Lexus Rotterdam streven we naar de hoogste vorm van gastheerschap, oftewel ‘Omotenashi’. Dit ziet u onder meer terug in de luxe faciliteiten en verregaande aandacht voor uw persoonlijke wensen.

Meer Informatie

Interesse of vragen over een van onze diensten?

Neem gerust vrijblijvend contact op
Contactpagina