Over Ons

Wie zijn wij?

TLDR social media is de marketing partner voor de automotive branche. We ondersteunen automotive bedrijven met de juiste online marketing en unieke content. Door eerlijk advies en realistische doelstellingen behalen we samen resultaat.

Wij merken dat er vaak dat er geen tijd of knowhow is om social media effectief in te zetten. Met onze passie en kennis voor autos maken we professionele content en plaatsen we het op de juiste manier op social media.

Van Fiat tot Ferrari!

TLDR Social Media is opgericht in 2019 en is ontstaan door de passie voor auto's en marketing. We begonnen in 2013 met het oprichten van een Ferrariplatform voor Ferrari-eigenaren en liefhebbers. Inmiddels heeft het platform meer dan 100.000 volgers op Instagram. Dit account is de basis van onze kennis over social media.

Met 9 jaar ervaring en kennis ontzorgen we de automotive branche op het gebied van online marketing waaronder social media, online adverteren en het maken van content.

Wil je graag (vrijblijvend) kennis met ons maken of heb je vragen over een van onze diensten? Plan dan een vrijblijvend gesprek in.

Contact Opnemen
Jurriaan Telder
TLDR Social Media
Contact Opnemen

Bekijk hoe wij te werk gaan

Interesse of vragen over een van onze diensten?

Neem gerust vrijblijvend contact op
Contactpagina