Social Media

Effectief social media inzetten voor jouw automotive bedrijf.

Vaak mist er tijd, knowhow en focus om social media effectief in te zetten. We ontzorgen je door de volledige uitvoering uit handen te nemen. Met een doeltreffende strategie, unieke content en de juiste invulling zorgen we voor meer naamsbekendheid, interactie en verkeer. Elke dag onderhouden we al je social media kanalen. We starten met een plan van aanpak en vervolgens een social media planning. Zodra dat allemaal staat verzorgen we alle social media werkzaamheden voor jouw automotive bedrijf zoals: het plaatsen van posts, het zorgen voor interactie met (nieuwe) volgers, nieuwe social media content bedenken en samenwerkingsverbanden opzetten met influencers.

Online adverteren
Ook ontzorgen we op het gebied van online adverteren op Facebook en Instagram. Dagelijks maken miljoenen mensen gebruik van social media. Adverteren op social media helpt om je doelgroep te bereiken. In Nederland zitten ongeveer 10,3 miljoen mensen op Facebook, waarvan ongeveer zeven miljoen dagelijks inloggen. Het is belangrijk om de juiste mensen te bereiken die geïnteresseerd zijn in bijvoorbeeld een bepaald type auto of merk.

Meteen aan de slag

Het gebruik van social media marketing brengt verschillende voordelen met zich mee:

Naamsbekendheid

Met de juiste invulling maken we optimaal gebruik van de kracht van social media. Een enorm publiek bereiken en hiermee naamsbekendheid creëren.

Klantenservice

De verschillende social media platforms zorgen ervoor dat je klanten op een eenvoudige en laagdrempelige manier contact op kunnen nemen.

Klantcontact

Social Media is de plek om te contact met je klant te hebben. Zo creëer je interactie, vertrouwen en binding.

Sharing

Dit is dé mond op mond reclame van social media.  Door de juiste aanpak op socials stimuleren we de naamsbekendheid.

Pakket 1

Google Mijn Bedrijf
Instagram
Facebook
Linkedin
Tik Tok

Pakket 2

Google Mijn Bedrijf
Instagram
Facebook
Linkedin

Pakket 3

Instagram
Facebook
Linkedin

custom pakket

Liever een andere samenstelling van platform of bijvoorbeeld alleen Instagram? Kies dan voor het custom pakket. In een gesprek bespreken wij graag jouw wensen.

Interesse of vragen over een van onze diensten?

Neem gerust vrijblijvend contact op
Contactpagina